Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bananovy_mugacek

13. 12. 2011 12:22
ne, že bych

s tím, co občas greenpeace vyvádí, souhlasil, ale to jako podle tebe maj být organizace, která má suplovat nedostatečně silné mezinárodní společenství a zabývat se jen tím, co jim ty nebo jiný podobní vševědi určí za "správné"? nebo to automaticky bereš tak, že to, na čem se "shodne většina zemí", správné je a to ostatní ne?

1 0
možnosti
J

jupp

13. 12. 2011 11:15
Autor o Gorleben myli nebo snad i lze?

Jasne. Greenpeace smi dle Vas delat to, co se Vam libi. Velryby ano, ostatni je "terorismus". Terorismus vypada ale trochu jinak, neni to natlakova akce nebo neco podobneho.

Oznacit deponovani toxickeho a zariciho materialu v Gorleben za legalni vyzaduje bud nevedomost nebo kreativne elasticke pravni povedomi. Pravni status uloziste v Gorleben proboxoval tehdejsi Dolnosasky premier Albrecht, jak se pozdeji ukazalo i pomoci natlaku a uskoku. Dr Albrecht nyni onemocnel selektivni Alzheimerovou chorobou, na nic z teto zalezitosti si nevzpomina, jinak je dusevne cily. A proto bohuzel k veci vypovidat nemuze a je pravne nepostizitelny. Gorleben je, jak se nyni ukazalo, pro "Endlagerung" nevhodny a nikdy nebyl. Hleda se znovu.

V Gorleben bylo povoleno docaswne uloziste pouze proto, ze bylo prohlaseno za vhodne a spolehlive trvale uloziste.

1 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1163x
Jmenuji se Jaroslav Veverka a bylo mi 50 let. Podnikám v oborech energetika, strojírenství a stavebnictví. Vedle práce je mým koníčkem sport, konkrétně hokej a fotbal.

Seznam rubrik